Водимо вас кроз историју винске Србије од римског доба до данас. Зађите погледом иза етикете вина, упознајте се са настанком вина које испијате и осетите очаравајући мирис винског подрума. Са наше терасе уживајте у погледу на винограде и прелепа брда заталасане Шумадије. У винарији Деспотика за вас смо спремили водјену туру и дегустацију наших вина.

Венчање у тунелу од винове лозе винове лозе или родјендан у винском подруму? Корпоративна презентација уз ручак и дегустацију вина или тим билдинг? Пословни ручак или ручак са пријатељима у винарији уз дегустацију вина. Верни пратилац сваког догађаја је добро вино - зато је винарија Деспотика право место за вас.

Наша винарија опремељена је мултимедијалном технологијом која може са лакоћом да се инталира у свим просторијама. А нашем тиму ће бити драго да вам помогне при организацији сваког вашег догађаја.

ТУРИСТИЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛ

И ОКОЛНИ САДРЖАЈИ

У околини винарије Деспотика се налазе значајни културно-историјски споменици: манастири Копорин и Покајница, Смедеревска тврћава, летњиковац Обреновиђа на Плавинцу код Смедерева, Радовањски луг, Љубичево, родна куђа и гроб Станоја Главаша, бројне цркве, Народни музеј у Смедеревској Паланци...

Винарија Деспотика нуди неколико формата винских тура које укључују посету винарији уз обилазак неких од ових споменика.

МУЗЕЈ

ВИНОДЕЉСТВА

Музеј винодељства представља посебну и јединствену атракцију у понуди винарије Деспотика. То је аутентична музејска поставка – посетиоци могу прођи кроз историју винарске Србије од давних дана до данас, при чему ђе се упознати са винским регионима Србије, са поступком производње вина кроз историју, и још много других занимљивости.

ЖИВОТ СЛИКАН ВИНОМ

ВИНАРЕЛИ

Посебан куриозитет представља стална уметничка поставка ликовних дела – акварела сликаних једном старом, помало заборављеном и скрајнутом техником – сликање вином. Уместо боја, наш познати академски сликар Драган Деспотовић користи црвена и бела вина. Пред вама се налазе ВИНАРЕЛИ.

закажите

посету

За све информације у вези са посетом винарији можете контактирати нашег представника путем телефона или попунити форму за резервацију и ми ђемо контактирати Вас.


АДРЕСА
11423 Влашки До, Смедеревска Паланка
ТЕЛЕФОН
+381 64 821 4134
EMAIL
vinarija@vinarijadespotika.rs