0
  •  x 
Нема производа у корпи

Доказ

Вино Доказ, произведено је од најбољих гроздова кабарне совињона уз строгу селекцију и дугу мацерацију како би се арома, боја и феноли стварани у винограду пренели у потпуности у финално вину. На мирису сортни карактер кабарнеа употпуњен је аромама храстовине. Мирис се на ваздуху развија и најављује импресију укуса. Пуно, екстрактивно вино, богато воћним и зачинским аромама, живо и са добрим потенцијалом за даљи развој у боци.

Стил: суво црвено вино
Сортни састав: каберне совињон (Cabernet Sauvignon)
Географско порекло: Србија
Температура сервирања: 18С

Продајна цена: 1150,00 Дин.
Цена без пореза: 958,33 Дин.
Попуст:
Вредност ПДВ-а: 191,67 Дин.
Цена / kg: 2875,00 Дин.
dokaz014
dokaz021
dokaz037
Опис

Музика

Тамо далеко

Једна стара, на српском просторима добро знана епска народна песма пева како су знаменити балкански и српски јунак Марко Краљевић и његов побратим Милош Обилић јахали кроз планину Мироч.

Током дугога пута Марко Краљевић је зажелео да побратим песмом прекрати обојици дуго путовање. Милош је дуго одбијао наговоре Маркове плашећи се виле планинкиња. Мирочка вила му је забранила певање на њеној планини, јер је Милошев глас био много лепши од њеног ... Милош је ипак запевао! Опчињена прелепим гласом јунака, вила му је у почетку отпевала, натпевана, у наступу љубоморе, устрелио га је. Велики јунак, Марко Краљевић, захваљујући своме виловитим коњу, Шарцу, ухватио је вилу. У страху за властити живот, вила је лековитим биљем повратила из мртвих устрељеног јунака. Лепота Милошевог гласа изнова је могла да одјекне планином.

 

Units in box: 6