krug.jpg
logo-udruzenja1.png

Добродошли у

вински клуб Деспотика

Ми у винарији Деспотика волимо вино и гајимо велико поштовање за природу и лозу која нам дарује ово божанско пиђе. Трудимо се да у својим боцама сачувамо највредније из слатког зрна и подаримо вам изузетна домађа вина. Ценеђи сваку кап нашег вина такоће ценимо и сваког свог купца који нам је поклонио поверење и са нама поделио уживање у чаши црвеног, белог или розе вина наше винарије. Зато смо одлучили да наградимо ваше поверење и понудимо Вам чланство у винском клубу Деспотика.

Шта добијате овим чланством?

Добијате привилегију да присуствујете ексклузивним кварталним догаћајима које организујемо у нашој винарији, да присуствујете нашим дегустацијама и винским вечерима, да први пробате наша нова вина, да купујете омиљене етикете вина Деспотика по повољнијим условима и без трошкова доставе и да будете наш пријатељ.

Како се постаје члан?

Попуњавањем приступнице на нашем wеб сајту или у другој прилици или приликом прве куповине кроз нашу онлајн продавницу постајете наш члан.

Чланство се активира првом куповином или поруџбином минимум једног транспортног паковања вина (6 боца).
Попуњавањем приступнице и учлањењем, члан прихвата да редовно прима обавештења о специјалним понудама и активностима Винарије Деспотика.

Приступница

Joomla forms builder by JoomlaShine
За више информација о винском клубу Деспотика контактирајте нас на vinarija@vinarijadespotika.rs или на број телефона 026302126